Ik ben Priscilla Vermeulen en ik ben letterlijk opgegroeid in de geur van vers gebakken wafels.
Mijn vader Leo startte 30 jaar geleden met een verkooppunt aan Makro Deurne en Makro Machelen waar hij zijn alom bekende Luikse wafels en softijs verkocht.
Het deeg van de Luikse wafels maakte hij zelf in eigen atelier en ondertussen is zijn recept te vinden in verschillende werelddelen.

Toen mijn vader enkele jaren op pensioen was en ik mijn gezinnetje gesticht had, begon het bij mij te kriebelen om toch die geur van vers gemaakt deeg en vers gebakken wafels terug naar huis te halen.
Mijn garage werd omgebouwd in een atelier waar we terug vers deeg kunnen maken en ik kocht een rijdende wafelkar, een wafelkraam op wielen en samen met mijn vader maakten we daar De Wafelwagen van.
Van de heerlijke Luikse wafels en vanille ijs van aan de Makro kan je nu terug genieten bij De Wafelwagen en daar bovenop hebben we nu ook samen een zeer lekker recept gecreëerd voor verse Brusselse wafels.  Ook huisbereide, verse pannenkoeken ontbreken niet aan ons assortiment!
Soms komt mijn vader mee naar een feest of evenement om zijn meesterlijke wafels te bakken, we hebben dit samen opgebouwd en zo kunnen we ook samen genieten van het resultaat.

We zijn een klein familiaal bedrijf, dat kwaliteit en een persoonlijke goede service aanbied.
Alle certificaten en wettelijke verplichtingen zijn tot op de letter in orde gemaakt, zo kan iedereen naar hartenlust genieten zonder zorgen.
Zoals je zult merken hebben we zowel formules voor particulieren alsook bedrijven.
Iedereen kan ons wafelkraam huren, wij bakken wafels overal en op elke gelegenheid!
Ook kan je ons als ijskar huren of als pannenkoekenkraam huren.
Wij zijn zowel een foodtruck wafels, foodtruck pannenkoeken als een foodtruck ijsjes.

Ik sta 7 dagen op 7 tot uw dienst, dus als u nog vragen heeft, een ander voorstel, uitbreiding van een formule,...
mag u mij steeds contacteren via mail of telefoon ik sta u met alle plezier te woord!

 

Hopelijk tot snel!
Priscilla Vermeulen